Uudised

Jaga

Uudised, pressiteated ja meediakajastused ajalises järjestuses

08.01.2013 - 00:00

9.-10. jaanuaril Tallinnas Rahvusooper Estonias toimuval konverentsil käsitletakse privaatsuse ja andmekaitse eri aspekte ja probleeme.

„Isikuandmete töötlemine on inimeste elus üha olulisemal kohal - me puutume sellega igapäevaselt kokku nii töö-...

08.01.2013 - 00:00

 9.-10. jaanuaril Tallinnas Rahvusooper Estonias toimuval konverentsil käsitletakse privaatsuse ja andmekaitse eri aspekte ja probleeme.

„Isikuandmete töötlemine on inimeste elus üha olulisemal kohal - me puutume...

03.01.2013 - 00:00

Inspektsioon edendab ja kaitseb eraelu puutumatust ning avaliku teabe kättesaadavust. Meie töös põimuvad õigusteadus ja infotehnoloogia, samuti siseriiklik ja rahvusvaheline tegevus.

Ametikoha põhiülesanded:

...
02.01.2013 - 00:00

Andmekaitse inspektsiooni teatel on neil Tallinna transpordiametiga kokkulepe, et kirjalikud selgitused ühistranspordi andmekogu osas esitatakse inspektsioonile järgmise nädala alguses, kui lahendusteni ei jõuta, alustatakse järelevalvemenetlust.

Andmekaitse...

07.12.2012 - 00:00

Globaalsed ja lokaalsed väljakutsed

Rahvusooper Estonia, Estonia pst 4, Tallinn
9.–10. jaanuar 2013

 

Konverentsi korraldavad Tartu Ülikooli eetikakeskus ja...

06.12.2012 - 00:00

Eile tegi Andmekaitse Inspektsioon kiirseire 7 elektrimüüja kodulehel, kontrollimaks kliendiandmete töötlemise turvalisust. Seire näitas, et kõikide elektrituru hinnapaketid avanud ettevõtete kodulehtede iseteeninduskeskkondades kasutatakse isikute tuvastamiseks ID-...

06.12.2012 - 00:00

Eile tegi Andmekaitse Inspektsioon kiirseire 7 elektrimüüja kodulehel, kontrollimaks kliendiandmete töötlemise turvalisust. Seire näitas, et kõikide elektrituru hinnapaketid avanud ettevõtete kodulehtede iseteeninduskeskkondades kasutatakse isikute tuvastamiseks ID-kaarti või pangalinki...

30.11.2012 - 00:00

Andmekaitse Inspektsioon uuris Tallinna linnas maamaksu vabastuse saanud inimeste isikuandmete Internetti lekkimise asjaolusid. Inspektsioon leidis, et AS Andmevara ei olnud täielikult rakendanud turvameetmeid, mis oleksid taganud isikuandmete kaitse. Halbade tehniliste asjaolude...

30.11.2012 - 00:00

Andmekaitse Inspektsioon uuris Tallinna linnas maamaksu vabastuse saanud inimeste isikuandmete Internetti lekkimise asjaolusid. Inspektsioon leidis, et AS Andmevara ei olnud täielikult rakendanud turvameetmeid, mis oleksid taganud isikuandmete kaitse. Halbade tehniliste asjaolude...

28.11.2012 - 00:00

Andmekaitse Inspektsioon viis inkasso- ja krediidiinfo teenust pakkuvate ettevõtete hulgas läbi seire, kontrollides, kas eraisikutest võlglaste andmete avaldamine ettevõtte kodulehel toimub seaduslikult. Seire käigus kontrolliti kuuekümne kuue (66) ettevõtte kodulehte, millest vaid kahe...

Lehed


Päästa Liisa ID!
TerviseandmeteKaitsefoorum
targalt internetis bänner