Uudiste arhiiv

Allolevalt uudised kuupäevalises järjestuses.

Reede, 8. Juuni 2012 - 0:14

Õiguskantsler Indrek Teder tõdeb, et idee inimeste privaatsuse kaitse suurendamisest kõlab küll hästi, kuid murelikuks teeb kava muuta iga riigi toimivad andmekaitsetraditsioonid praktiliselt olematuks.

Saksamaa põhiseaduskohus kirjeldas 1983. aastal rahvaloenduse...

Neljapäev, 31. Mai 2012 - 0:00

Andmekaitse Inspektsioon annab teada, et seoses rahva ja eluruumide loenduse andmete avaldamisega, lõpetasime loenduse algul algatatud järelevalvemenetluse.
Kuna tegemist on nõnda mahuka isikuandmete töötlemisega, oli rahvaloendus AKI kõrgendatud tähelepanu all. Rahvaloendus kulges...

Neljapäev, 31. Mai 2012 - 0:00

Andmekaitse Inspektsioon annab teada, et seoses rahva ja eluruumide loenduse andmete avaldamisega, lõpetasime loenduse algul algatatud järelevalvemenetluse.
Kuna tegemist on nõnda mahuka isikuandmete töötlemisega, oli rahvaloendus AKI kõrgendatud tähelepanu all. Rahvaloendus kulges...

Kolmapäev, 30. Mai 2012 - 0:00

Andmekaitse Inspektsioon lõpetas järelevalvemenetluse Viimsi Spa (OÜ Spa Tours) suhtes seoses peidetud turvakaameratega meeste riietusruumis. Inspektsioon asus seisukohale, et riietusruumis veekeskuse külastajate kaameraga jälgimine on isiku eraelu puutumatust ülemäära...

Kolmapäev, 30. Mai 2012 - 0:00

Andmekaitse Inspektsioon lõpetas järelevalvemenetluse Viimsi Spa (OÜ Spa Tours) suhtes seoses peidetud turvakaameratega meeste riietusruumis. Inspektsioon asus seisukohale, et riietusruumis veekeskuse külastajate kaameraga jälgimine on isiku eraelu puutumatust ülemäära riivav. Viimsi Spa...

Esmaspäev, 28. Mai 2012 - 0:00
Täna, 28. mail alustab Tööinspektsioon registreerimist tasuta teabepäevale teemal „Isikuandmed töösuhetes ja reeglid töökorraldusele”, mis toimub Tartus 19. juunil.

Isikuandmed töösuhetes ja reeglid töökorraldusele on teema, millele on töösuhte pooled pööranud...
Reede, 25. Mai 2012 - 0:00
Andmekaitse Inspektsiooni peadirektor Viljar Peep tegi täna õiguskantsler Indrek Tederile korralise ettekande olukorrast isikuandmete kaitse ja avaliku teabe alal. Üheks murekohaks peab inspektsioon isikuandmete säilitustähtaegade läbimõtlematust andmekogudes. Samuti on...
Reede, 25. Mai 2012 - 0:00
Andmekaitse Inspektsiooni peadirektor Viljar Peep tegi täna õiguskantsler Indrek Tederile korralise...
Esmaspäev, 14. Mai 2012 - 0:00

Täna teeb Andmekaitse Inspektsiooni peadirektor Viljar Peep aastaettekande Riigikogu põhiseaduskomisjonile. Seadusandjad saavad ülevaate olukorrast isikuandmete ning avaliku teabe alal. Isikuandmete väärkasutamisega seotud kaebuste hulk on viimasel viiel aastal kasvanud seitse korda....

Neljapäev, 10. Mai 2012 - 0:00

Iga aasta jürikuu algul läbib Eesti aja­kirjandust sama teema - huvitavamad leiud 1. aprilliks avalikustatud ameti­isikute ning riigiettevõtete juhtide palgaandmetes. Kuid see ei ole aastas ainu­ke päev, mil riik peab läbipaistev olema. Teabenõudeid võib esitada kogu aeg. Asutuste võrgule­...

Lehed


Päästa Liisa ID!
TerviseandmeteKaitsefoorum
targalt internetis bänner