Uudised

Jaga

Uudised, pressiteated ja meediakajastused ajalises järjestuses

17.01.2013 - 00:00
9-10 jaanuaril toimus AKI ja TÜ eetikakeskuse ühiskorraldusel konverents
"Privaatsuse ja andmekaitse eetilised küsimused. Globaalsed ja lokaalsed...
16.01.2013 - 00:46

Eesti, Läti ja Leedu isikuandmete kaitse järelevalveasutused viisid läbi ühise järelevalve Balti riikide Radisson Blu Hotel kaubamärki kasutavas üheksas hotellis.
Ühisjärelevalve käigus kontrolliti klientide ja töötajate isikuandmete töötlemise vastavust...

16.01.2013 - 00:00

Eesti, Läti ja Leedu isikuandmete kaitse järelevalveasutused viisid läbi ühise järelevalve Balti riikide Radisson Blu Hotel kaubamärki kasutavas üheksas hotellis.
Ühisjärelevalve käigus kontrolliti klientide ja töötajate isikuandmete töötlemise vastavust seadustele....

14.01.2013 - 00:00
Digitaalajastusse jõudmine on praegu elavate inimeste jaoks suur pööre, kuid nii nagu varem on pööretega hakkama saadud, harjutakse ka nüüdsega, ütles andmekaitseinspektsiooni juht Viljar Peep.

Peep rääkis Vikerraadio saates «Reporteritund», kus arutati...
08.01.2013 - 00:00

9.-10. jaanuaril Tallinnas Rahvusooper Estonias toimuval konverentsil käsitletakse privaatsuse ja andmekaitse eri aspekte ja probleeme.

„Isikuandmete töötlemine on inimeste elus üha olulisemal kohal - me puutume sellega igapäevaselt kokku nii töö-...

08.01.2013 - 00:00

 9.-10. jaanuaril Tallinnas Rahvusooper Estonias toimuval konverentsil käsitletakse privaatsuse ja andmekaitse eri aspekte ja probleeme.

„Isikuandmete töötlemine on inimeste elus üha olulisemal kohal - me puutume...

03.01.2013 - 00:00

Inspektsioon edendab ja kaitseb eraelu puutumatust ning avaliku teabe kättesaadavust. Meie töös põimuvad õigusteadus ja infotehnoloogia, samuti siseriiklik ja rahvusvaheline tegevus.

Ametikoha põhiülesanded:

...
02.01.2013 - 00:00

Andmekaitse inspektsiooni teatel on neil Tallinna transpordiametiga kokkulepe, et kirjalikud selgitused ühistranspordi andmekogu osas esitatakse inspektsioonile järgmise nädala alguses, kui lahendusteni ei jõuta, alustatakse järelevalvemenetlust.

Andmekaitse...

07.12.2012 - 00:00

Globaalsed ja lokaalsed väljakutsed

Rahvusooper Estonia, Estonia pst 4, Tallinn
9.–10. jaanuar 2013

 

Konverentsi korraldavad Tartu Ülikooli eetikakeskus ja...

06.12.2012 - 00:00

Eile tegi Andmekaitse Inspektsioon kiirseire 7 elektrimüüja kodulehel, kontrollimaks kliendiandmete töötlemise turvalisust. Seire näitas, et kõikide elektrituru hinnapaketid avanud ettevõtete kodulehtede iseteeninduskeskkondades kasutatakse isikute tuvastamiseks ID-...

Lehed


Päästa Liisa ID!
TerviseandmeteKaitsefoorum
targalt internetis bänner