Pressiteated

PrintPDF Jaga

Allolevalt pressiteated kuupäevalises järjestuses.

Neljapäev, 29. Oktoober 2015 - 13:43

Andmekaitse Inspektsiooni juhiste nimekirja lisandus täna värske juhis „Metaandmed ja privaatsus”, milles analüüsitakse metaandmete olemust ja seost isikuandmetega ning viidatakse võimalikele...

Neljapäev, 22. Oktoober 2015 - 16:06

Täna jõustus ringkonnakohtu otsus, mille kohaselt õppekirjanduse väljaandmine ning selle retsenseerimine on avalik ülesanne ning seda puudutav teave on avalik teave.

...
Reede, 9. Oktoober 2015 - 13:30

Andmekaitse Inspektsioon viis läbi seire spordiklubides, et saada ülevaade, kuidas spordiklubid töötlevad oma klientide isikuandmeid. Kuigi üldiselt oli pilt isikuandmete töötlemise osas hea, ei osanud...

Kolmapäev, 7. Oktoober 2015 - 13:52

Kehtetuks tunnistamise põhjuseks on Euroopa Kohtu arvamus, et Komisjon ei olnud hinnanud, kas Safe Harbori programmiga on nõutav andmekaitse tase reaalselt tagatud ning Komisjon on alusetult piiranud Euroopa Liidu andmekaitseasutuste õigusi. Kohus...

Reede, 2. Oktoober 2015 - 17:19

Andmekaitse Inspektsioon viis läbi traditsioonilise kohalike omavalitsuste veebilehtede seire. Seiratavate hulka kuulusid kõik 213 kohalikku omavalitsust ning seire käigus vaadeldi...

Kolmapäev, 30. September 2015 - 10:57

Andmekaitse Inspektsioon küsitles Eestis e-kaubandusega tegelevaid ettevõtteid, et kontrollida, kuidas e-poed täidavad isikuandmete kaitse seadusest tulenevaid nõudeid.

...
Reede, 25. September 2015 - 16:16

29. september – Andmekaitse Inspektsiooni külastavad Gruusia Keskkriminaalpolitsei küberkuritegude osakonna ning Gruusia Kaitseministeeriumi küberturvalisuse büroo eksperdid. Kohtumisel tulevad arutusele andmekaitse valdkonna küberkaitse teemadega...

Reede, 18. September 2015 - 11:20

22. - 23. septembrini – Andmekaitse Inspektsiooni peadirektor Viljar Peep osaleb Brüsselis Euroopa andmekaitseasutuste töörühma koosolekul. Peamiste teemadena tulevad arutusele eesootav andmekaitse reform ning sellega seonduv, samuti andmete...

Reede, 11. September 2015 - 11:32

Andmekaitse Inspektsioon viis läbi inkassoteenust pakkuvate ettevõtete seire, mille eesmärk oli kontrollida, kuidas inkassoteenuse osutajad töötlevad eraisikutest võlgnike isikuandmeid. Erilist tähelepanu pöörati kogutud isikuandmete...

Neljapäev, 3. September 2015 - 15:53

Üleilmne andmekaitsevõrgustik GPEN (Global Privacy Enforcement Network) viis käesoleval aastal läbi kuni 13-aastaste laste poolt sagedamini kasutatavate veebilehtede ja äppide seire, mis tõstatas mure isikuandmete kogumise üle.

...

Lehed


Päästa Liisa ID!
TerviseandmeteKaitsefoorum
targalt internetis bänner